Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих я!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Купих я!

Вчера след 7 часа висене в КАТ най - после я купих
    Алфа 146, 96-та.
    Много добре стои.
    Има едно тресене на празни обороти, ама ще се оправи това.
    Искам да питам откъде да си купя чистачки, че са доста зле.
    Не се вгледах много вчера но май са по - специални.
    И нищо не хлопа по колата, че се бях притеснил като четях, че все
    има места по колите дето дрънчат и хлопат
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Честито и безаварийно. По - принцип нищо не хлопа ма по наще пътища и танк мое се разглоби. За чистачките до колкото знам най-добре е да си купиш пера Шампион от ТиН на оборище и сам да си ги смениш.
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

честито и да те слуша
      чистачки има в ТиН
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

честито и от мен,за чистачките внимавай,че има едни пера с метални ленти и други с пластмасова основа. аз така си преебах мойте и сега ше търся нови
        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Честито колега, дано те радва много - в което всъщност съм сигурен. И да си пазиш красавицата.

Първоначално публикувано от Lucky
          честито и от мен,за чистачките внимавай,че има едни пера с метални ленти и други с пластмасова основа. аз така си преебах мойте и сега ше търся нови
          Я кажи кои са лошите, защото моите старите бяха с метални а сега сложих с пластмасови основи.
          146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от nikola_n
            Честито колега, дано те радва много - в което всъщност съм сигурен. И да си пазиш красавицата.

Първоначално публикувано от Lucky
            Я кажи кои са лошите, защото моите старите бяха с метални а сега сложих с пластмасови основи.
            Бе определено тези с металните ленти ми се виждат по таферни ма като ги свалях да сложа пласмасовите минах с резачките и сега
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

честито за колата колега. сега за чистачките има ги и двата вида , зависи ти с какви си . на моята алфа не се сменят само чистачките шото са в самото рамо на чистачката(този модел са с пласмасови основи, и незнам как може да се сложи с метални обтегачи, май не може) затова си купих само пера(силиконови да не замразват) от бриколаж за 3 лв. с пласмаси и си ги смених. обаче задната ми е с метални... та така.
              НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

приятел да ти е честита куклата.Ти си умен мъж за разлика от тия комплексари с баварците ЖИВ И ЗДРАВ
                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                sigpic

Comment

Благодаря на всички!
                  Готини сте!
                  Като ви гледам по снимките, само аз съм на 49 години, ама и вие ще станете като мене
                  Специални благодарности на Бобо за днес!!!
                  Ще го напиша и отделно.
                  Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

СЕГА ЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ НА 25 ГОДИНИ БЪДИ СИГОРЕН В ТОВА
                    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                    sigpic

Comment

Забележка за чистачките. И аз съм с белгийски Champion но не са върха. Някой да предложи нещо по добро на човека.
                      146 1.6 TS 01.97

Comment

Първоначално публикувано от vamfan
                        честито за колата колега. сега за чистачките има ги и двата вида , зависи ти с какви си . на моята алфа не се сменят само чистачките шото са в самото рамо на чистачката(този модел са с пласмасови основи, и незнам как може да се сложи с метални обтегачи, май не може) затова си купих само пера(силиконови да не замразват) от бриколаж за 3 лв. с пласмаси и си ги смених. обаче задната ми е с метални... та така.
                        И моите са вградени в рамената, та затова и аз смених само пера. Обаче старите които свалих бяха с метални пластини м основата, а тия новите ~4-5 лв. са с пласмасова основа
                        146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от koki
                          Благодаря на всички!
                          Готини сте!
                          Като ви гледам по снимките, само аз съм на 49 години, ама и вие ще станете като мене
                          Специални благодарности на Бобо за днес!!!
                          Ще го напиша и отделно.
                          Нищо ти няма на годините!

Честито и от мен колега!Много здраве и безаварийни километри ти пожелавам
                          Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                          ------------------------------------------

Comment

Благодаря ти Вече цяла седмица я карам и е супер! Само още не мога да свикна от дизел на бензин))) Иначе да чукам на дърво...страшна е
                            Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                            X